ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πέλλα: 37χρονος βίαζε πάνω από έναν χρόνο την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας

Πέλλα: 37χρονος βίαζε πάνω από έναν χρόνο την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Ένας 37χρονος άνδρας στην Πέλλα, κατηγορείται ότι βίαζε για πάνω από έναν χρόνο, την 11χρονη κόρη της συντρόφου του.

Μάλιστα, είχε προηγηθεί καταγγελία από τη γιαγιά του θύματος στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2021 έως τον Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ο 37χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης αλλά και σε πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να συνέβησαν σε δυο οικίες που διατηρεί ο κατηγορούμενος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.