Πέθανε ξαφνικά 76χρονος αλλοδαπός επιβάτης πλοίου στη Μήλο

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής

Πέθανε ξαφνικά 76χρονος αλλοδαπός επιβάτης πλοίου στη Μήλο

Ένας νέος ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε χθες στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον κυβερνήτη του  Ε/Π-Τ/Ρ-Ι/Φ «Χρυσοβαλάντου» Ν.Π. 10181, την ώρα που εκτελούσε περιηγητικό πλου στην θαλάσσια περιοχή όρμου Αμμουδαράκι ν. Μήλου, πως ένας 76χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με δυο γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μήλου, καθώς και έναν διασώστη του ΕΚΑΒ όπου εντόπισε το ανωτέρω σκάφος με τον 76χρονο επιβαίνοντα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Εν συνεχεία, στον εν λόγω αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Έπειτα παρελήφθη από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε στον λιμένα Αδάμαντα από όπου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.