Κακοκαιρία: Προβλήματα στο Κολωνάκι λόγω βροχόπτωσης – Έπεσαν δέντρα

Κακοκαιρία: Προβλήματα στο Κολωνάκι λόγω βροχόπτωσης – Έπεσαν δέντρα

Η σφοδρή κακοκαιρία που έχει πλήξει την Ελλάδα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους πρωταγωνιστούν από το πρωί, ενώ το απίστευτο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων έχει ακινητοποιήσει επί πολλές ώρες τους οδηγούς των ΙΧ.

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν και στο Κολωνάκι, συγκεκριμένα στην πλατεία όπου σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων.

Η σφοδρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τον αέρα ξερίζωσε δέντρα.

Σε χειμάρρους έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι του οδικού δικτύου της Αττικής. Πέρα από το έμφραγμα που έχει καταγραφεί στις οδικές αρτηρίες, ανέβηκε σημαντικά η στάθμη στον Κηφισό, ενώ στην Κηφισίας οδηγός αναγκάστηκε να βγει από το όχημά του λόγω προβλήματος που επέφερε η υπερβολική ποσότητα νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, οι χαμηλές ταχύτητες συνεχίζονται, ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.