ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρτυρία στο pronews.gr από κάτοικο Ραφήνας: «Δύο μέρες χωρίς ρεύμα -Φοβάμαι ότι θα βρω τους γονείς μου νεκρούς»

Τους έχουν παρατήσει στην τύχη τους - «Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το ρεύμα»

Μαρτυρία στο pronews.gr από κάτοικο Ραφήνας: «Δύο μέρες χωρίς ρεύμα -Φοβάμαι ότι θα βρω τους γονείς μου νεκρούς»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταγγέλλει στο pronews.gr αναγνώστης που κατοικεί στην Ραφήνα και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», αλλά κυρίως εξαιτίας της ανικανότητας του κυβερνητικού μηχανισμού.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος ζει με τους ηλικιωμένους γονείς του, αλλά και τα ανίψια του, τα οποία είναι μόλις τριών ετών.

«Οι γονείς μου κοιμούνται με μπουφάν και σκούφους μέσα στην παγωνιά και φοβάμαι ότι το πρωί θα τους βρω νεκρούς», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει «έχετε ακούσει για ανθρώπους που πεθαίνουν από καρδιά λόγω κρύου».

«Είμαστε δύο μέρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε θέρμανση, δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για το πότε θα επανέλθει το ρεύμα», προσθέτει. «Μας είχαν πει χθες ότι στις 12:00 θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη και σήμερα πάλι μας λένε πάλι τα ίδια».

Η ώρα όμως έχει φτάσει 10:00 και ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο συνεργείο της ΔΕΗ για να αποκαταστήσει την βλάβη. Σε επικοινωνία που είχε με την ΔΕΔΔΗΕ του είπαν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Μάλιστα ο κάτοικος άφησε αιχμές και για τις πρόσφατες κυβερνήσεις του τόπου λέγοντας «ο ένας μας έκαψε, ο άλλος μας πάγωσε…».

«Οκτώ χιλιόμετρα θέλουμε για το πιο κοντινό σούπερ μάρκετ», καταγγέλλει επίσης ο κάτοικος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε περιοχές στην Ραφήνα, την Καλλιτεχνούπολη, το Πικέρμι, τη Λούτσα, την Άνω Γλυφάδα, το Ηράκλειο δεν έχουν δει ακόμα αποκατάσταση των βλαβών.

Δείτε τις εικόνες που μας έστειλε:

Τι είπε η κυβέρνηση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μίλησε για το πότε αναμένεται να επανέλθει το ρεύμα στα νοικοκυριά που έχουν προβλήματα εδώ και δύο ημέρες.

«Η προσπάθεια είναι σήμερα να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των βλαβών. 800 400 4000 είναι ο αριθμός που μπορούν να καλούν οι πολίτες στο ΔΕΔΔΗΕ χωρίς χρέωση για να δηλώσουν τη βλάβη. Ο αγώνας συνεχίζεται. Νομίζω ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ήταν προετοιμασμένος και έχει κατανείμει τις δυνάμεις σε όλη την Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχαμε προχωρήσει σε βαθιά κλάδευση σε όλο τον αστικό ιστό, αλλά υπήρχαν και δέντρα μακριά από τα σύρματα που είχαν πέσει πάνω τους», είπε σχετικά με το πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των βλαβών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.