ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού – Στα παράθυρα έτοιμοι για το χειρότερο οι ένοικοι

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού – Στα παράθυρα έτοιμοι για το χειρότερο οι ένοικοι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς φαίνεται πως έχουν βρεθεί μπιτόνια με βενζίνη σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της φωτιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαύροι καπνοί έχουν ”σκεπάσει” το επταώροφο ξενοδοχείο και άνθρωποι βρίσκονται κρεμασμένοι από τα παράθυρα. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν συνολικά είκοσι άτομα εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”.

«Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες… Η φωτιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους του ξενοδοχείου αλλά υπήρχε έντονος καπνός ως τον έβδομο όροφο… Επτά άτομα ήμασταν στο έκτο όροφο, έξι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και ένας πελάτης, και περιμέναμε περίπου 20-25 λεπτά να απεγκλωβιστούμε», δήλωσε εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

Τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με όσα είπαν στο protothema.gr οι πελάτες του ξενοδοχείου, ο κόσμος που διέμενε στο ”Athenaeum Palace” μεταφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία ωστόσο καταγγέλλουν πως δεν τους παραδόθηκαν άμεσα οι βαλίτσες τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.