ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Έδωσα εντολή για ελεύθερα διόδια – Είναι δύσκολη η κατάσταση στους δρόμους»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Έδωσα εντολή για ελεύθερα διόδια – Είναι δύσκολη η κατάσταση στους δρόμους»

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής από την Μαλακάσα όπου είχαν ακινητοποιηθεί τα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας και κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έφτασε στο σημείο το απόγευμα μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γ. Καραγιάννη για να συντονίσει τις ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός επεσήμανε ότι συνεννοήθηκε «με τη Νέα Οδό ώστε η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή:
«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον ΓΓ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κο Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας. Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα με τη Νέα Οδό η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’όλα».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 9 το βράδυ επετράπη η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων και των λεωφορείων καθόλο το μήκος της εθνικής οδού, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Στο ρεύμα προς Λαμία η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία είναι ομαλή με χαμηλές ταχύτητες στο ύψος της Μαλακάσας σε ένα μικρό μήκος λιγότερο των δυο χιλιομέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.