ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κακοκαιρία στην Αττική: Η Πυροσβεστική δέχθηκε 195 κλήσεις για κομμένα δέντρα και πλημμύρες

Κακοκαιρία στην Αττική: Η Πυροσβεστική δέχθηκε 195 κλήσεις για κομμένα δέντρα και πλημμύρες

Οι ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία με την καταρρακτώδη βροχή, τις καταιγίδες και τον δυνατό αέρα στην Αττική και ιδιαίτερα στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Κύμης, στο ρεύμα προς Μαρούσι, όπου είχε διακοπεί λόγω πτώσης τριών δένδρων, τα οποία έκοψαν και απομάκρυναν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής.

Συνολικά, μέχρι και αυτή την ώρα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Π.Σ. έχει δεχτεί σε όλη την Αττική 195 κλήσεις, εκ των οποίων οι 129 αφορούν σε κοπές δένδρων, 27 σε απομάκρυνση αντικειμένων και 39 για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

​Συνολικά, επιχειρούν 25 συνεργεία, τα περισσότερα στο Νέο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.