ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο δήμαρχος Αχαρνών ζητά την άρση του «σκληρού» lockdown

Ο δήμαρχος Αχαρνών ζητά την άρση του «σκληρού» lockdown

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, με επιστολή που απέστειλε προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ζητά την άρση του σκληρού lockdown.

Σημειώνει, δε, πως τον περασμένο μήνα, ο Δήμος είχε υποβάλει αιτήματα για να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Η ξαφνική σας απόφαση να θέσετε τις Αχαρνές σε καθεστώς αυστηρού lockdown, επέφερε, εκτός από ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητα των δημοτών, και ένα πελώριο κύμα διαμαρτυρίας από κάθε κατεύθυνση, με αποδέκτη, όχι μόνο τη δημοτική αρχή, αλλά και εσάς προσωπικά, την Πολιτική Προστασία και ολόκληρη την κυβέρνηση, για τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης.

Στις απορίες των δημοτών μας δεν μπορούμε να δώσουμε σαφείς απαντήσεις. Για παράδειγμα, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων επουδενί δεν είναι τέτοιος, που να δικαιολογεί την απόφασή σας, καθώς οι Αχαρνές είναι μια πόλη που ζουν και δραστηριοποιούνται καθημερινά πάνω από 150.000 άνθρωποι, και τα 166 ενεργά κρούσματα μοιάζουν μηδαμινό ποσοστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, είναι πολλές οι φήμες που φτάνουν στα αυτιά όλων μας, για άλλους όμορους δήμους (με πληθυσμούς Ρομά), με περισσότερα κρούσματα, χωρίς όμως εκεί να έχετε προβεί σε ανάλογες ενέργειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.