ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κόντρα» περιφέρειας Αττικής με Πυροσβεστική για τις ευθύνες της πυρκαγιάς

«Κόντρα» περιφέρειας Αττικής με Πυροσβεστική για τις ευθύνες της πυρκαγιάς

Ο Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το σημείο της πυρκαγιάς στο Αλεποχώρι και μέσα από τις δηλώσεις του προσπάθησε να ρίξει αλλού τις ευθύνες για το γεγονός ότι δεν υπήρξε η κατάλληλη ετοιμότητα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Πατούλης, τόνισε πως «είναι ιδιαίτερα σημαντικό που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αναφερθεί ούτε ένας μικρός τραυματισμός. Δυστυχώς όμως έχουν καταστραφεί χιλιάδες στρέμματα δάσους καθώς και οικίες». Επισήμανε πως από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά όλος ο Μηχανισμός της Περιφέρειας συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής και προσέθεσε: «Απόλυτη προτεραιότητα μας η ασφάλεια των πολιτών. Σήμερα, όπως όλα δείχνουν προς το παρόν τουλάχιστον, οι άνεμοι έχουν κοπάσει και υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, για τον περιορισμό των καταστροφών».

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά με αναφορές εκπροσώπου της Πυροσβεστικής για ευθύνες της Περιφέρειας σε ό,τι αφορά στην δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε πώς «η ευθύνη για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών ανήκει στο Δασαρχείο και την εποπτεύουσα αρχή που είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση» γεγονός το οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα έπρεπε «να γνωρίζει ως εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.