ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Μάνδρα: Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ από τις επιχειρήσεις εκκένωσης – «Πάμε, θα καούμε»

Στο πύρινο μέτωπο έχουν σπεύσει δύο «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Μάνδρα: Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ από τις επιχειρήσεις εκκένωσης – «Πάμε, θα καούμε»

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απομακρύνουν πολίτες Μάνδρα φωνάζοντας «πάμε, θα καούμε» καθώς η ανεξέλεγκτή φωτιά πλησιάζει απειλητικά το σημείο.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, στις φλόγες έχουν παραδοθεί σπίτια σε περιοχές όπως η Νέα Ζωή, Μικρό Κατερίνη και Άγιος Χαράλαμπος.

Μήνυμα 112 έχει σταλεί σε Νέα Ζωή και Νέο Πόντο, ενώ νωρίτερα συγκλονισαν οι εικόνες με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν μικρά παιδιά από τον Άγιο Χαράλαμπο.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι αύρες της Ελληνικής Αστυνομίας επιστρατεύθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει αυτή την ώρα στον οικισμό Νέος Πόντος της Μάνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μετέδωσε το Open TV στο πύρινο μέτωπο έχουν σπεύσει δύο «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ με εντολή του Γαδάρχη. Σημειώνεται ότι τα δύο βαριά οχήματα αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και κρίθηκε αναγκαίο να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.