ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αύριο η κηδεία του 59χρονου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα

Είχε ζητήσει το δρομολόγιο για να βλέπει τις κόρες του

Αύριο η κηδεία του 59χρονου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα

Τελευταίο αντίο αύριο στον μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών.

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Τρίτη 7/3 στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, στην Αμαλιάδα.

Ο άτυχος μηχανοδηγός είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο προκειμένου να βρεθεί κοντά στις κόρες του που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος στην ΕΡΤ, συμπληρώνοντας πως «… ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του».

Προφητικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ένα σχόλιο κάτω από φωτογραφία του άτυχου μηχανοδηγού από την Αμαλιάδα, στο οποίο φίλος του είχε γράψει 26 εβδομάδες πριν από το δυστύχημα: «Γιώργο πρόσεξε μην μπερδέψεις τις γραμμές και δεν ξέρεις που πας» αναφέρει το patrisnews.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.