ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Σχιστού λόγω κατολίσθησης!

Στο ρεύμα προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στον Σκαραμαγκά

Διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Σχιστού λόγω κατολίσθησης!

Διεκόπη πριν από λίγο η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχιστού λόγω κατολίσθησης!

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Τροχαίας, η κατολίσθηση σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο 2ο χιλιόμετρο πριν τη ΝΕΟΑΚ στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Η κυκλοφορία πραγματοποιείται από τη δεξιά λωρίδα.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η μοναδική διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική, καθώς κλειστή είναι και η οδός Πύργου στο Μοσχάτο, από την οδό Πειραιώς μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης, αφού στο δρόμο έχουν σχηματιστεί μεγάλες λακκούβες και η άσφαλτος έχει ανοίξει από τη νεροποντή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο έχουν εγκλωβιστεί εκεί και γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.