ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμαρχος Μάνδρας: «Είναι αδιανόητο – Κάνω έκκληση για περισσότερα μέσα»

«Στην Αγία Σωτήρα έχουμε ένα ζωντανό πύρινο μέτωπο»

Δήμαρχος Μάνδρας: «Είναι αδιανόητο – Κάνω έκκληση για περισσότερα μέσα»

Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης απηύθυνε δραματική έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα καθώς η φωτιά που μαίνεται στη Μάνδρα πλέον απειλεί σπίτια.

«Στην Αγία Σωτήρα έχουμε ένα ζωντανό πύρινο μέτωπο. Έκανα δεκτή την εισήγηση της Πυροσβεστικής, ήρθα ο ίδιος και διαπίστωσα ότι πραγματικά κινδυνεύει η Αγία Σωτήρα, το Παλαιοχώρι, το Πανόραμα» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Σήμερα το πρωί από εδώ διέρχονταν αυτοκίνητα. Έδειχνε η κατάσταση ότι έχει ολοκληρωθεί αυτός ο πύρινος εφιάλτης. Τώρα τον βλέπουμε πάλι ζωντανό μπροστά μας. Πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο. Κάνω έκκληση. Πραγματικά. Να έχουμε περισσότερα εναέρια μέσα. Περισσότερες επίγειες δυνάμεις. Έχουμε σπίτια, έχουμε ανθρώπους».

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέφρασε την πεποίθησή του «να πρυτανεύσει η λογική και να γίνει δεκτή η εκκένωση από τους κατοίκους, την οποία έχω ζητήσει. Γιατί πραγματικά πέρα από τα σπίτια το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ζωή. Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν. Θα πρέπει οι αρχές να τους απομακρύνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.