ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πλήρης επιβεβαίωση pronews.gr: Την πυρκαγιά στο δάσος Δαδίας την προκάλεσαν οι παράνομοι μετανάστες που ζέσταιναν το φαγητό τους!

Υπεύθυνοι είναι όμως και για το θάνατο των παράνομων μεταναστών και για την οικολογική καταστροφή αυτοί που τους άφησαν να εισέλθουν στη χώρα

Πλήρης επιβεβαίωση pronews.gr: Την πυρκαγιά στο δάσος Δαδίας την προκάλεσαν οι παράνομοι μετανάστες που ζέσταιναν το φαγητό τους!

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών του pronews.gr, αλλά και των εκτιμήσεων των αρχών, περί έναρξης της μεγάλης φωτιάς στο δάσος της Δαδιάς από τους παράνομους μετανάστες που βρέθηκαν απανθρακωμένοι, καθώς οποία φέρεται να την είχαν ανάψει για να μαγειρέψουν. 

Το αποτέλεσμα ήταν η οικολογική καταστροφή για το νομό του Έβρου, αλλά και να χαθούν τόσες ζωές. Για το έγκλημα υπάρχουν ευθύνες: Και γι’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και για την οικολογική καταστροφή ευθύνονται αυτοί που τους άφησαν και μπήκαν μέσα και μας λένε ότι «o Έβρος είναι φρούριο, ο Έβρος είναι σφραγισμένος και άλλα τέτοια ψέματα». 

Σε ότι αφορά το τι συνέβη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ οι παράνομοι μετανάστες πιθανότατα άναψαν φωτιά είτε για να ζεσταθούν, είτε το πιθανότερο για να μαγειρέψουν.

Η φωτιά τους ξέφυγε, προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά η πυρκαγιά τους κύκλωσε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Το συμπέρασμα των Αρχών ενισχύεται από το γεγονός ότι στο ίδιο σημείο βρήκαν μία μικρή εστία φωτιάς, ξύλα και μαγειρικά σκεύη με υπολείμματα φαγητού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτιμούν, συνεπώς, πως η φωτιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Άβαντα και έκαψε μέρος του δάσους της Δαδιάς, είχε αρχικό σημείο εκείνο στο οποίο βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι 18 παράνομοι μετανάστες, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.