ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φοιτητής περιγράφει όσα έζησε στα Τέμπη: «Χτυπούσαμε αριστερά-δεξιά στο βαγόνι που αναποδογύρισε και ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα»

Ο φοιτητής στο ΑΠΘ βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι του Intercity62 με άλλα δύο κορίτσια

Φοιτητής περιγράφει όσα έζησε στα Τέμπη: «Χτυπούσαμε αριστερά-δεξιά στο βαγόνι που αναποδογύρισε και ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα»

Όσα έζησε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου όταν σημειώθηκε η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη που προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων περιέγραψε ο φοιτητής στο ΑΠΘ, Άγγελος Φανουράκης, ο οποίος ήταν επιβάτης της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, Intercity 62.

Όπως είπε ο Άγγελος, καθόταν στο τέταρτο βαγόνι του τρένου όταν σημειώθηκε η φονική σύγκρουση ενώ δίπλα του βρίσκονταν δύο κοπέλες.

«Χτυπούσαμε αριστερά-δεξιά στο βαγόνι το οποίο αναποδογύρισε. Ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα. Τα κορίτσια είχαν κινητό, ανάψαμε φακό και ψάχναμε διέξοδο διαφυγής» ξεκίνησε τη συγκλονιστική περιγραφή του για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Βγήκαμε από ένα σπασμένο παράθυρο ένας-ένας. Νιώθε ευγνωμοσύνη που ζω. Να μην γίνει πουθενά στον κόσμο τέτοιο δυστύχημα» πρόσθεσε ο φοιτητής του ΑΠΘ ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση του προσπαθώντας να βγει από το βαγόνι.

Ο νεαρός σε ηλικίας επιβάτης του μοιραίου τρένου κλήθηκε να σχολιάσει και τους διαλόγους του σταθμάρχη και με συναδέλφους του λέγοντας ότι είναι τουλάχιστον «αστείο».

Μεταφέροντας, δε, την χαοτική κατάσταση που επικράτησε ανέφερε ότι τον «”κηδεμόνα” που έχει τοποθετηθεί στο σώμα μου για τον τραυματισμό της μέσης του τον πλήρωσα με δικά μου έξοδα» καθώς δεν τον διέθετε το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.