ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φωτιά έξω από την Ξάνθη κοντά στην Εγνατία Οδό

Στο σημείο έχουν φτάσει ήδη τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άτομα

Φωτιά έξω από την Ξάνθη κοντά στην Εγνατία Οδό

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (08/08) έξω από την Ξάνθη και στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το politic οι φλόγες καίνε χορτολιβαδική έκταση έξω από την Ξάνθη και βρίσκονται δίπλα σε μαντρί, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κινδυνεύουν ζωντανά.

Στο σημείο έχουν φτάσει ήδη τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άτομα, ενώ καθ’ οδόν βρίσκονται άλλα δύο οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρων με έξι άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φλόγες  έχουν «γλύψει» την άσφαλτο της Εγνατίας Οδού, ενώ στην απέναντι πλευρά υπάρχουν κατοικίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.