ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Φωτιά στη Μάνδρα: Άνδρας βλέπει το καμένο σπίτι του και καταρρέει (βίντεο)

«Σήμερα η οικογένειά μου θα μείνει στον αδερφό της συζύγου μου, αλλά η κατάσταση θα είναι δύσκολη»

Φωτιά στη Μάνδρα: Άνδρας βλέπει το καμένο σπίτι του και καταρρέει (βίντεο)

Ένας κάτοικος της Μάνδρας κατέρρευσε όταν είδε το σπίτι του να παραδίνεται στις φλόγες.

Ευτυχώς έσωσε τη ζωή του εγκαταλείποντας με την οικογένειά του εγκαίρως την κατοικία του.

Μιλώντας στην κάμερα του έκτακτου δελτίου ειδήσεων του OPEN και τον ρεπόρτερ Γιάννη Ρήγο, ο άνδρας που μένει στην Μάνδρα είδε το σπίτι του να καίγεται στην πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια. «Μείναμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, είδαμε τον αέρα να δυναμώνει. Προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα παιδιά για να φύγουμε, η φωτιά πλησίαζε πάρα πολύ γρήγορα και ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

«Η φωτιά πέρασε από τα πεύκα στη σκεπή του σπιτιού, και από τη σκεπή μέσα στο σπίτι. Βρέχαμε το σπίτι από τις 13:00 μέχρι την τελευταία στιγμή. Είχαμε ενημερώσει τους πυροσβέστες, αλλά είναι πάρα πολλές οι φωτιές και πάρα πολύ δύσκολο», είπε ο άντρας για τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το σπίτι του. «Οι άνεμοι ήταν τρομερά δύσκολοι, μια γύρναγαν από πάνω και μια προς τα κάτω. Πέρασε εδώ, απέναντι, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος μου ήταν να φύγουν τα παιδιά μου. Σήμερα η οικογένειά μου θα μείνει στον αδερφό της συζύγου μου, αλλά η κατάσταση θα είναι δύσκολη», σημείωσε ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή, μπροστά από το καμένο του σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.