Φωτιά στην Αργολίδα – Eκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο (upd)

Καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές

Φωτιά στην Αργολίδα – Eκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 15/8, 15:37)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Η πυρκαγιά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, καίει πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Περιβόλι Country Hotel & Retreat, το οποίο και εκκενώθηκε προληπτικά.

Μια δεύτερη, μικρή σε έκταση, πυρκαγιά ξέσπασε στις 4μμ κοντά στα Λευκάκια, σε αγροτική έκταση, καίγοντας ξερά χόρτα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ την κατάσβεση συνδράμει ένα ελικόπτερο και η πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι στην Αργολίδας.

Οι φλόγες καίνε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πυργιώτικα.

Για την κατάσβεσή της, κινητοποιήθηκαν τόσο επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.