ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Φωτιές στο Βόλο: «Μέσα στον Αύγουστο η πρώτη δόση των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους»

«Έχουμε αγώνα μπροστά μας» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Φωτιές στο Βόλο: «Μέσα στον Αύγουστο η πρώτη δόση των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους»

Με γρήγουρους ρυθμούς θα προχωρήσουν οι διαδικασίες των αποζημιώσεων, ώστε να βοηθηθούν όσοι επλήγησαν από τις φωτιές στο Βόλο καθώς οι πυρόπληκτοι αναμένεται να πάρουν την πρώτη δόση μέσα στον Αύγουστο, τόνισε ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Παράλληλα θα ενεργοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τη στήριξη πολιτών και της παροχής αρωγής, ώστε οι άνθρωποι να προχωρήσουν, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, από τον Βόλο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και συζήτησαν τα θέματα που προέκυψαν από τη φωτιά που κατέκαψε μεγάλες περιοχές στη Μαγνησία.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος αναφερόμενος στα θέματα της αποκατάστασης των ζημιών και των αποζημιώσεων από τη φωτιά στο Βόλο, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα αρμόδια κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας αποκατάστασης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής είναι από την Παρασκευή στην περιοχή και κάνουν ελέγχους και αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές ενώ ενημερώνουν τους πολίτες πως πρέπει να κινηθούν.

Προχωρά έτσι γρήγορα η διαδικασία των αποζημιώσεων, ώστε να απαλύνουμε και να σβήσουμε πληγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπου χρειαστεί στο κομμάτι των υποδομών όπου επλήγησαν η πολιτεία θα είναι εδώ με έκτακτη χρηματοδότηση για να συνδράμει. Έχουμε αγώνα μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε προς όφελος όλων των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.