ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γυναίκα συνελήφθη στον δήμο Σαρωνικού για την πρόκληση πυρκαγιάς

Συνελήφθη η ημεδαπή, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών μέσα σε αγροτική περιοχή

Γυναίκα συνελήφθη στον δήμο Σαρωνικού για την πρόκληση πυρκαγιάς

Ανακριτικοί υπάλληλοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μαρκόπουλου προχώρησαν σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, στη σύλληψη μιας ημεδαπής στην περιοχή του δήμου Σαρωνικού, στην Αττική, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η ημεδαπή συνελήφθη ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης στη θέση «Κατσιλιέρι» στον Όλυμπο Θορικού του δήμου Σαρωνικού.

Ακόμη, στη γυναίκα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ.

Πρόστιμα σε Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι χθες 20 Απριλίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην τοπική κοινότητα Κερίου δήμου Ζακύνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, την Παρασκευή 19 Απριλίου επιβλήθηκε εξίσου διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙΠΥΝ Θεσσαλονίκης, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, σε αγροτική περιοχή του Δρυμού, του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.