ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η κακοκαιρία «σαρώνει» την Καρδίτσα: Μεταφέρουν ακόμη και με άλογα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Η κακοκαιρία «Daniel», «σφυροκοπά» την Καρδίτσα

Η κακοκαιρία «σαρώνει» την Καρδίτσα: Μεταφέρουν ακόμη και με άλογα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Δραματική είναι η κατάσταση στην Καρδίτσα, καθώς η κακοκαιρία «Daniel» έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές.

Κι ενώ τα φουσκωτά και οι βάρκες έχουν βγει σε αρκετές περιοχές, στον Άγιο Δημήτριο καταγράφηκαν κάτοικοι να μεταφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με άλογα, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρουν προμήθειες. Όπως μετέδωσε το Star, τέσσερις κάτοικοι από τον πλημμυρισμένο Βλοχό πήγαν στον Άγιο Δημήτριο και αγόρασαν τρόφιμα, ψωμί, γάλα, χαρτοπετσέτες και μπιτόνια με βενζίνη.

Η κίνησή τους έρχεται κατόπιν πρωτοβουλίας των κατοίκων, με τους τέσσερις άντρες που μετέχουν στην επιχείρηση μεταφοράς να κάνουν λόγο για πλήρη απουσία της περιφέρειας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον Βλοχό, όπου εδώ και τέσσερις ημέρες, οι κάτοικοι βοηθούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανείς δεν ήρθε. Όσο τον είδες κι εσύ, τον είδαμε κι εμείς» απάντησε ένας από τους τέσσερις άντρες, όταν ρωτήθηκε αν τους επισκέφθηκε κάποιος από την περιφέρεια. «Ήρθαν να πάρουν τον κόσμο που ήταν έξω όλη νύχτα. Γυναίκες, παιδιά, γέροι και οι υπόλοιποι μείναμε», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.