ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα από το 112 στο Μαντούδι Ευβοίας – «Το νερό έχει φτάσει στο ένα μέτρο»

«Παρακαλώ τους πολίτες να μην μετακινούνται, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, έχουν υπερχειλίσει όλα τα ποτάμια»

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα από το 112 στο Μαντούδι Ευβοίας – «Το νερό έχει φτάσει στο ένα μέτρο»

Το πρωί της Τετάρτης (27/9), εστάλη μήνυμα από το 112, στο Μαντούδι Ευβοίας καθώς το νερό στην περιοχή έχει φτάσει το ένα μέτρο εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias.

Στο μήνυμα αναφέρεται:

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας. Κίνδυνος υπερχείλισης χειμάρρων Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

«Όλο το Μαντούδι είναι σαν μια μεγάλη λίμνη. Μέσα σε τρεις ώρες έπεσαν 150 mm βροχή. Προβλήματα υπάρχουν σε Αγία Άννα, Λίμνη και κυρίως στις Ροβιές», δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στο Δερβένι, μεταξύ Προκοπίου και Ψαχνών. Τον δρόμο τον είχαν κλείσει από νωρίς, αλλά κάποιοι κατάφεραν να μπουν, και τους γύρισαν πίσω επειδή έχει κοπεί ο δρόμος λόγω κατολισθήσεων.

Επί τόπου αναμένονται ειδικά μηχανήματα, ενώ το ρέμα που υπάρχει στην περιοχή κινδυνεύει με υπερχείλιση υπάρχουν φόβοι γι’ αυτό.

«Το νερό έχει φτάσει στο ένα μέτρο»

Μιλώντας νωρίτερα στο Open o δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης επισήμανε πως έχει πέσει πιο πολύ νερό και από την κακοκαιρία Daniel και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ξημέρωσε μια πολύ άσχημη ημέρα στον Δήμο μας. 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα έχουν πέσει μέχρι τις 6 το πρωί στο Δυτικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου σε Λίμνη και Ροβιές. Παρακαλώ τους πολίτες να μην μετακινούνται, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, έχουν υπερχειλίσει όλα τα ποτάμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στις καμένες περιοχές όπως οι Ροβιές και το Μετόχι. Μιλάμε για πολύ νερό, αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί ένας χείμαρρος καθώς το βουνό κατεβαίνει προς τα κάτω και καταλήγει στη θάλασσα. Ένα μετρό νερό έχει ο δρόμος, όλοι είναι χείμαρροι να μην μετακινείται κανείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.