ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ξεσπά κάτοικος της Μάνδρας: «Είχαμε φωτιές παντού και δεν είχαμε πυροσβέστες να τις σβήσουν» (βίντεο)

«Η φωτιά ήρθε μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχω ετοιμάσει δεξαμενή με νερό και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, γιατί θέλει πίεση»

Ξεσπά κάτοικος της Μάνδρας: «Είχαμε φωτιές παντού και δεν είχαμε πυροσβέστες να τις σβήσουν» (βίντεο)

Κάτοικος της Μάνδρας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης για τη μεγάλη πυρκαγιά τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είχαμε φωτιές παντού και δεν είχαμε πυροσβέστες να τις σβήσουν».

«Ακόμα έχουμε εστίες που βγαίνουνε και δεν έχουμε νερό να τις σβήσουμε μόνοι μας», τόνισε, και διηγήθηκε:

«Όταν η φωτιά έφτασε στο σπίτι μου, φύγαμε. Δεν υπήρχε πυροσβέστης για να δούμε ότι τουλάχιστον θα γίνει κάποια προσπάθεια. Όταν φύγαμε νομίζαμε ότι καήκανε όλα. Και μέχρι στιγμής κανείς δεν ήρθε».

Υποστήριξε ακόμα ότι χθες δεν έλαβε κανένα μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής, ενώ είχε λάβει μήνυμα τη Δευτέρα, όταν δεν απειλείτο από τη φωτιά η περιοχή.

Ανέφερε ακόμα: «Η φωτιά ήρθε μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχω ετοιμάσει δεξαμενή με νερό και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, γιατί θέλει πίεση, με λάστιχο τι να κάνεις; Κανένας δε μας βοήθησε, δεν ήρθαν να μας πουν αν έχουμε νερό, κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν κινδύνευσαν άνθρωποι στην περιοχή, σημείωσε: «Οι άνθρωποι εδώ είχαν τα αμάξια τους, φαίνεται ότι προετοιμάστηκαν γιατί είδαν καπνούς που πλησίαζαν, όπως και εγώ έχω βγάλει το αμάξι για να φύγουμε τελευταία στιγμή. Γι’ αυτό σωθήκαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.