ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λάρισα: Φαναράκια στον ουρανό θα αφήσουν στις 23:20 οι υγειονομικοί για τους 57 νεκρούς από την φονική σύγκρουση στα Τέμπη

Αυτή ήταν η ώρα που σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα

Λάρισα: Φαναράκια στον ουρανό θα αφήσουν στις 23:20 οι υγειονομικοί για τους 57 νεκρούς από την φονική σύγκρουση στα Τέμπη

Διάχυτη στην πόλη της Λάρισας παραμένει η βαθιά οδύνη για τους 57 νεκρούς από την φονική σύγκρουση στα Τέμπη, μια εβδομάδα μετά τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που έχει σημειωθεί στη χώρα.

Γιατροί, νοσηλευτές και διασώστες που ρίχτηκαν από την πρώτη στιγμή στην μάχη της περίθαλψης και φροντίδας των τραυματιών τόσο στο Γενικό όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία πολλοί που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, θα προβούν σε μια συμβολική κίνηση σήμερα το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 23:20, την ώρα που σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα, σιωπηρή διαμαρτυρία, αφήνοντας φαναράκια στο ουρανό της θεσσαλικής πρωτεύουσας σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους τραυματίες και στις οικογένειες των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.