ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Έγκλημα στα Τέμπη: Παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του 1ου βαγονιού

Ο 20χρονος τη στιγμή της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι σε χωράφια και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Έγκλημα στα Τέμπη: Παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του 1ου βαγονιού

Συνεχίζει να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από το μοιραίο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο 20χρονος Γεράσιμος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείο Λάρισας από το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Οι γονείς του νεαρού μίλησαν ευχαρίστησαν όσους προσεύχονται για το γιο τους και όσους στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Οι ίδιοι χαρακτήρισαν τους γιατρούς «αγγέλους» λέγοντας πως η κατάσταση του παιδιού τους είναι στα χέρια της Παναγίας. Επίσης αποκάλυψαν πως τα πράγματα του 20χρονου βρέθηκαν άθικτα από το πρώτο βαγόνι, ακόμα και το λαπτοπ του, το οποίο είχε μία μικρή ρωγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος τη στιγμή της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι σε χωράφια και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.