ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φωτιά στη Βούλα: Στο νοσοκομείο πυροσβέστης – Άνοιξε σχολείο για την φιλοξενία των κατοίκων του Πανοράματος

Την εντολή να ανοίξει το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Φωτιά στη Βούλα: Στο νοσοκομείο πυροσβέστης – Άνοιξε σχολείο για την φιλοξενία των κατοίκων του Πανοράματος

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε, ένας Πυροσβέστης που έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Την εντολή να ανοίξει το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προκειμένου να φιλοξενηθούν στις αίθουσες όσοι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τις κατοικίες τους. Η φωτιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από την ‘Ανω Γλυφάδα, έχει μπει στο Πανόραμα της ‘Ανω Βούλας, όπου είχε δοθεί έγκαιρα εντολή εκκένωσης, ενώ στάλθηκε και μήνυμα με την υπηρεσία του 112.

Ο άνεμος είναι ισχυρός και ήδη έχουν καεί άλση και παρκάκια μέσα στο Πανόραμα, υπάρχουν φθορές εξωτερικά σε σπίτια και σ’ ένα εξ αυτών η φωτιά μπήκε και στο εσωτερικό του, με την Πυροσβεστική να σπεύδει για την κατάσβεση και για να μην επεκταθεί στις γύρω κατοικίες.

Ενισχύσεις από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα

Με δυνάμεις από την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Βούλα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω της πυρκαγιάς στη Βούλα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

Επί της οδού Υμηττού στη συμβολή με τις οδούς Λεωνίδου και Θεσπιέων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της οδού προόδου από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της οδού Δερβενακίων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Γούναρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της οδού Ζακύνθου στο ύψος της συμβολής της με τη Δημητσάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της οδού Κυδωνιών από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

Επί της συμβολής των οδών Παρνασσού και Κατσαντώνη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό.

Στην περιοχή γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στην Άνω Γλυφάδα, στην συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Ηροδότου και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Υμηττού από το ύψος της οδού Απόλλωνος στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την θέση «κρεμασμένος λαγός», καθώς επίσης στο Πανόραμα Βούλας στη συμβολή των οδών Τροίας και Πριάμο, Έκτορος και Πατρόκλου, Θεσσαλίας και Αρματωλών.

Συμμετέχουν εθελοτές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ πραγματοποιούνται εκτροπές στη συμβολή των οδών: Τροίας και Πριάμου, Έκτορος και Πατρόκλου, Θεσσαλίας και Αρματωλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.