ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σφαγή» στα Τέμπη: Μητέρα επιβάτισσας έστειλε μήνυμα στην Ε.Τσαγκλή – «Έσωσες το κοριτσάκι μου»

«Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε, ήθελα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου» της έγραψε

«Σφαγή» στα Τέμπη: Μητέρα επιβάτισσας έστειλε μήνυμα στην Ε.Τσαγκλή – «Έσωσες το κοριτσάκι μου»

Η Ευδοκία Τσαγκλή έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, αλλά η πρόσφατη περιπέτεια που είχε ως μάρτυρας της πολύνεκρη σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, την έκανε να μοιραστεί την εμπειρία της από την τραγωδία στη Λάρισα.

Η ίδια έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρεται στις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα στο τρένο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram όμως, είχε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από μία μητέρα, η οποία την ευχαριστεί που έσωσε την κόρη της.

Η γυναίκα της έγραψε: «Καλησπέρα Ευδοκία μου και συγγνώμη για την ενόχληση. Είμαι η Κ. μητέρα της … Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί ο Θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε. Ήθελα λοιπόν, με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου και να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια σου, τα οποία βοήθησαν το κοριτσάκι μου».

Δείτε την ανάρτηση dokia839383

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.