ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στις φλόγες η Ρόδος: Η στιγμή που πυροσβέστης σώζει τουρίστρια από ξενοδοχείο που φλέγεται (βίντεο)

Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη μετά από πέντε ημέρες μάχης

Στις φλόγες η Ρόδος: Η στιγμή που πυροσβέστης σώζει τουρίστρια από ξενοδοχείο που φλέγεται (βίντεο)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο από τη Ρόδο που η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη μετά από πέντε ημέρες μάχης, το οποίο είναι από την εκκένωση στην περιοχή Κιοτάρι και δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθούν ζωές. 

Το βίντεο τραβά πυροσβέστης από την καρότσα πυροσβεστικού οχήματος, ο οποίος την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται την παρουσία μίας τουρίστριας με τις βαλίτσες της στην είσοδο ενός ξενοδοχείου που έχει εκκενωθεί. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι φλόγες έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ξενοδοχειακή μονάδα.

Αμέσως ζητάει από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα ώστε να την πάρουν μαζί τους για να διασωθεί. Μιλώντας της στα αγγλικά, προσπαθεί να την πείσει να πάει μαζί του, όμως αυτή παραμένει κοντά στις αποσκευές της.

«Έλα εδώ», της λέει στα αγγλικά, «άστα εδώ (σ.σ. τις βαλίτσες), η ζωή σου κινδυνεύει». Εν μέσω πανικού, στο τέλος ο πυροσβέστης την πείθει κι αρχίζουν να τρέχουν προς το όχημα πυρόσβεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.