ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Εικόνες χάους από την κακοκαιρία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα (βίντεο)

Δύο τραυματίες

Βόλος: Εικόνες χάους από την κακοκαιρία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα (βίντεο)

Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα από τα προβλήματα που προκάλεσε η ακραία κακοκαιρία την Κυριακή στο Βόλο.

Μάλιστα, το ξαφνικό μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο δρόμο πολλά αυτοκίνητα, σε ένα εκ των οποίων είχε εγκλωβιστεί και ένα μωρό 8 μηνών, το οποίο όμως είναι καλά στην υγεία του χάρη στην επέμβαση εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το istigmes, είχε εγκλωβιστεί στον κόμβο του δημαρχείου Βόλου, επειδή τα νερά από το μπουρίνι είχαν φτάσει το μισό μέτρο. Οι γονείς ήταν μαζί με το μωρό τους μέσα στο όχημά τους και όταν είδαν τους εθελοντές να πλησιάζουν, τους έδωσαν πρώτα το παιδί.

Οι δρόμοι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έγιναν αδιάβατοι από το μπουρίνι, ενώ έπεσαν και πολλοί κεραυνοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι λουόμενοι πανικόβλητοι εγκατέλειψαν τις παραλίες λόγω της μπόρας, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια.

Βόλος: Έπεσαν δεκάδες δέντρα ακόμα και στην πλατεία Ελευθερίας

Δεκάδες τέντες σπιτιών και διαμερισμάτων έχουν καταστραφεί από τη χαλαζόπτωση, ενώ δέντρα και κλαδιά δέντρων έχουν πέσει σε πολλούς δρόμους και πάρκα του Βόλου.

Όπως αναφέρει το thenewspaper, δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν στο έδαφος από τους δυνατούς ανέμους και το καταστροφικό μπουρίνι. Σε Χιλιαδού, Άλλη Μεριά, Αγίους Αναργύρους, Κραυσίδωνα, ακόμα και στην πλατεία Ελευθερίας, στην «καρδιά» της πόλης, οι κάτοικοι μετρούν ζημιές.

Κατέρρευσαν κάγκελα και ξεριζώθηκαν δέντρα σε σχολείο

Σοβαρές ζημιές υπέστη από την ξαφνική νεροποντή και το 10ο Γυμνάσιο της πόλης, στην περιοχή του Σαμπάναγα Διμηνίου.

Από την ένταση των ανέμων ξεριζώθηκαν δέντρα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, ενώ και τα κάγκελα κατέρρευσαν.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου και συνεργεία του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Απ. Μαλαματίνη και τους υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχώς έπεφταν κεραυνοί, με τη χαλαζόπτωση να διαρκεί έως τις 17:05.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.