ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πώς έγινε το δυστύχημα με το αρματοφόρο του στρατού που παρέσυρε και σκότωσε την 70χρονη στον Ωρωπό (βίντεο)

Ο οδηγός του αρματοφόρου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε ξαφνικά την 70χρονη να πετάγεται στον δρόμο

Πώς έγινε το δυστύχημα με το αρματοφόρο του στρατού που παρέσυρε και σκότωσε την 70χρονη στον Ωρωπό (βίντεο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα (1/10) το πρωί στον Ωρωπό, όπου μια 70χρονη έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αρματοφόρο όχημα του στρατού που συμμετείχε στη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων-23».

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Αθηνών στον Ωρωπό. Ο δρόμος είναι άνοδος, ωστόσο η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία και είχε επιτρέψει στα στρατιωτικά οχήματα να κινηθούν ανάποδα στον δρόμο, λόγω της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων».

Η άτυχη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής (έμενε σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο του δυστυχήματος), επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, κοιτώντας από την πλευρά που συνήθιζε να έρχονται τα οχήματα, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το στρατιωτικό όχημα που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά.

Ο οδηγός του αρματοφόρου, παρότι κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε ξαφνικά την 70χρονη να πετάγεται στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος στον Ωρωπό

Η γυναίκα διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.