ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

«Πράσινο φως» από Ισραήλ σε Εσθονία για μεταπώληση των Spike στην Ουκρανία

Η Βαλτική χώρα έχει ήδη παραδώσει στο Κίεβο Javelin

«Πράσινο φως» από Ισραήλ σε Εσθονία για μεταπώληση των Spike στην Ουκρανία

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post το Ισραήλ δεν απαγορεύει στην Εσθονία να εφοδιάζει την Ουκρανία με πυραύλους ισραηλινής κατασκευής Spike που η  χώρα έχει προμηθευτεί. 

Η Εσθονία παρήγγειλε 100 αντιαρματικούς Spike MR/LR το 2019 οι οποίοι παραδόθηκαν το 2020-21, 40 Spike-NLOS και 500 Spike-SR missiles. Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία η Εσθονία έδωσε στο Κίεβο πυραύλους Javelin και οβιδοβόλα D-30 των 122 χλστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ημέρες πριν ο Εσθονός υπουργός Άμυνας βρέθηκε στο Κίεβο δηλώνοντας πως η χώρα του θα παραδώσει και άλλα όπλα στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.