Προειδοποίηση Μόσχας προς ελληνική κυβέρνηση και ΜΜΕ: «Σταματήστε να διαδίδετε ψέματα για δήθεν ρωσική χημική απειλή»

«Εμείς έχουμε καταστρέψει το χημικό μας οπλοστάσιο»

Προειδοποίηση Μόσχας προς ελληνική κυβέρνηση και ΜΜΕ: «Σταματήστε να διαδίδετε ψέματα για δήθεν ρωσική χημική απειλή»

Σε μία προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προχώρησε σήμερα η Μόσχα διαμέσου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα ζητώντας να σταματήσει η διάδοση της ανύπαρκτης ρωσικής «χημικής απειλής» ενώ πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της ότι η Ρωσία έχει καταστρέψει το χημικό της οπλοστάσιο τηρώντας όλες τις υποχρεώσεις της.

Αναφέρει μάλιστα συγκεκριμένα «να μην φοβίζουν τους πολίτες».

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

Η Μόσχα προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση σε όλες τις χώρες αποσκοπώντας περισσότερο στους πολίτες των δυτικών κοινωνιών καθώς δεν περιμένει από τις δυτικές κυβερνήσεις και τα δυτικά ΜΜΕ να σταματήσουν να διαδίδουν ανυπόστατες κατηγορίες περί μελλοντικής χρήσης χημικών όπλων από τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία, λόγω… ρωσικής «τσαντίλας» επειδή ο πόλεμος δεν τελείωσε σε… δύο ώρες (ένα αφήγημα το οποίο υποστήριζαν οι δυτικές κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ, κάτι το οποίο ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο να συμβεί σε μία χώρα 45 εκατ. κατοίκων και με έκταση σαν της Γαλλίας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.