ΣΧΑΛ: Αποφοίτησαν επιτυχώς οι νέοι αλεξιπτωτιστές (φωτο)

ΣΧΑΛ: Αποφοίτησαν επιτυχώς οι νέοι αλεξιπτωτιστές (φωτο)

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ) της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ οι νέοι αλεξιπτωτιστές. Σε ειδική τελετή έλαβαν τα πτυχία τους και τις πτέρυγες του αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντος.

Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ) στο «Στρατόπεδο Ταγματάρχου Σέεμαν» στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Οι νέοι αλεξιπτωτιστές αποφοίτησαν επιτυχώς από το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ) της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ και η απαιτητική και εξειδικευμένη εκπαίδευσή τους διεξήχθη στη ΣΧΑΛ το διάστημα από 17 Δεκεμβρίου 2018 έως 12 Φεβρουαρίου 2019.

Το Σχολείο αυτό ολοκλήρωσαν επιτυχώς 72 συνολικά άτομα, από τα οποία δύο Αξιωματικοί, ένας Μόνιμος Υπαξιωματικός, τέσσερις Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΔΕΑ) και 65 Οπλίτες Θητείας. Τα πτυχία και τις πτέρυγες απένειμε στους αποφοίτους ο Διοικητής της ΣΧΑΛ Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Χρήστος Κωστάκης.

Το προσωπικό αυτό, ιδίως οι ΔΕΑ και οι Οπλίτες Θητείας θα κληθούν να υπηρετήσουν στη συνέχεια της θητείας του σε μία από τις δύο Μοίρες Αλεξιπτωτιστών του Ελληνικού Στρατού, την 1η ΜΑΛ στο Μάλεμε Χανίων και τη 2α ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο Αττικής αν και για λόγους οικονομίας και λόγω λιτότητος δεν πρόκειται να ξανακάνουν άλματα συντηρήσεως μέχρι την απόλυσή τους.

Πρωτοφανή πράγματα βεβαίως, αλλά καθαρώς…ελληνικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.