ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οικογενειακή τραγωδία για τον σμηναγό του «Ζευς» της ΠΑ

Οικογενειακή τραγωδία για τον σμηναγό του «Ζευς» της ΠΑ

Δύο κοντινούς του ανθρώπους σε διάστημα λίγων ημερών έχασε ο σμηναγός της ΠΑ Γιώργος Ανδρουλάκης.

Οικογενειακή τραγωδία για την οικογένεια του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Ανδρουλάκη και της σύζυγο του, αξιωματικού της Αεροπορίας και διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου, Γεωργίας Κομισοπούλου καθώς την ώρα που «αποχαιρετούσε» τη μητέρα του Δέσποινα, έχανε και τον πεθερό του!

Ο πιλότος της Αεροπορίας μας, με τον αδελφό του, επίσης σμηναγό Μιχάλη Ανδρουλάκη και τα αδέλφια τους Γιάννη και Λευτέρη σε κλίμα οδύνης οδηγούσαν στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Χάρακα τη σορό της μητέρας τους για την εξόδιο ακολουθία όταν στην μικρή διαδρομή που χωρίζει το σπίτι τους από την εκκλησία, κατέρρεε ο πεθερός του.

Ο άτυχος άνδρας που είχε έρθει από τη Λάρισα για να «αποχαιρετήσει» την συμπεθέρα του, σωριάστηκε στο δρόμο, με την γιατρό που ήταν παρούσα, να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον ανατάξουν, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική ειρωνεία, σύσσωμη η οικογένεια Ανδρουλάκη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε κέντρο αποκατάστασης η Δέσποινα Ανδρουλάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή. Την αείμνηστη συνόδευσαν στο Χάρακα τα παιδιά της και οι συγγενείς τους από την Λάρισα που έμενε να ζήσουν σε λίγες ώρες έναν ακόμη σοκαριστικό θάνατο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.