ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτώση Antonov στην Καβάλα: Σήμερα ολοκληρώνεται η νεκροψία – νεκροτομή στα 8 μέλη του πληρώματος

Οι ουκρανικές Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητας τους

Πτώση Antonov στην Καβάλα: Σήμερα ολοκληρώνεται η νεκροψία – νεκροτομή στα 8 μέλη του πληρώματος

Σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, στα οκτώ μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Antonov, το οποίο συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από την Καβάλα και συγκεκριμένα στο δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο ιατροδικαστής Θράκης Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να συλλεχθούν από τις σορούς όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τελική του έκθεση.

Ακόμη οι ουκρανικές Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητας τους, καθώς και τις ηλικίες τόσο του πιλότου όσο και του υπόλοιπου πληρώματος του αεροσκάφους, ωστόσο το προξενείο της χώρας στην Θεσσαλονίκη έχει την πλήρη λίστα.

Με τα στοιχεία αυτά τα οποία επιβεβαίωναν την ουκρανική καταγωγή του πληρώματος, μέλη του προξενείου βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής από την πρώτη κιόλας στιγμή, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες.

Το ουκρανικό προξενείο έχει αναλάβει από τώρα και την επιστροφή των σορών στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, μόλις δοθεί το πράσινο φως από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και τις ελληνικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο αυτό έχει επικοινωνήσει με συγκεκριμένο γραφείο τελετών, με το οποίο συνεργάζεται, ώστε να αναλάβει την μεταφορά τους στην Ουκρανία και στις οικογένειες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.