ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η νέα εποχή στην προσβολή στόχων εδάφους: 710 πύραυλοι αντί 3.000 εξόδων μαχητικών στην Ουκρανία

Καταστράφηκε το 85% των στόχων

Η νέα εποχή στην προσβολή στόχων εδάφους: 710 πύραυλοι αντί 3.000 εξόδων μαχητικών στην Ουκρανία

Mέχρι χθες 9 Μαρτίου o ρωσικός Στρατός είχε εκτοξεύσει κατά στρατιωτικών στόχων στην Ουκρανία 710 βαλλιστικούς πύραυλούς Iskander αλλά και πύραυλους cruise Kalibr, εξοικονομώντας χιλιάδες ώρες πτήσης, υλικών και ανθρώπινων πόρων στην ρωσική Αεροπορία.

Στις 710 αποστολές που θα έπρεπε να βληθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι υπολογίζεται ότι θα έπρεπε να υπάρξουν πάνω από 3.000 πολεμικές έξοδοι μαχητικών (τέσσερις σε κάθε στόχο), χωρίς να υπολογιστούν οι ανθρώπινες απώλειες!

Οι πύραυλοι εντοπίστηκαν να έχουν εκτοξευτεί τόσο από το εσωτερικό της Ρωσίας όσο και από το εσωτερικό της Ουκρανίας. Μια μικρή ποσότητα πυραύλων εκτοξεύτηκαν από τη Λευκορωσία καθώς και πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Με ακρίβεια για τους Iskander στα 50 μέτρα και τους cruise Kalibr περί τα δύο μέτρα, οι ρωσικές αεροφωτογραφίες δείχνουν ότι καταστράφηκε το 85% των στόχων.

Η νέα εποχή στην προσβολή στόχων εδάφους έχει φτάσει και αν περιλάβουμε και τα UAV για δευτερεύοντες κινητούς στόχους σε τακτικό επίπεδο, είναι εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερώτημα είναι τι από τα παραπάνω έχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυμάμεις: Πυραύλους εδάφους-εδάφους με βεληνεκές μέχρι 500 χλμ. ή μαχητικά UAV; Ή τίποτα; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.