ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο ρωσικό βλήμα αέρος-εδάφους ντεμπουτάρισε στην Ουκρανία (βίντεο)

Εκτοξεύεται από Ka-52M και Mi-28NM

Νέο ρωσικό βλήμα αέρος-εδάφους ντεμπουτάρισε στην Ουκρανία (βίντεο)

Ένα νέο ρωσικό όπλο αέρος-εδάφους άρχισε να εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες στο ουκρανικό μέτωπο: Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα εκτόξευσαν το βλήμα υψηλής ακρίβειας 305Ε και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θεαματικά.

To βλήμα έχει ακτίνα δράσης 14.500 μέτρα και πλήττει κατά κύριο λόγο κέντρα διοίκησης, οχυρωμένες θέσεις κλπ. Έχει καθοδήγηση είτε μέσω GLONASS είτε ημιενεργό.

Χρησιμοποιείται από τα ελικόπτερα Ka-52M και Mi-28NM

Δείτε τα αποτελέσματά του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1543896861274161153?s=20&t=0duQkAcRFuYka9_Ts892gQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.