ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρ.Πισπιρίγκου: Με την 20σέλιδη έκθεση της ιατροδικαστού Ο.Δημακοπούλου θα προσπαθήσει να αντικρούσει τις κατηγορίες

Στις 9 Ιανουαρίου θα καθίσει στο εδώλιο για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ρ.Πισπιρίγκου: Με την 20σέλιδη έκθεση της ιατροδικαστού Ο.Δημακοπούλου θα προσπαθήσει να αντικρούσει τις κατηγορίες

Η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στο κατηγορητήριο θα βασιστεί στην έκθεση της ιατροδικαστού, Ουρανίας Δημακοπούλου, για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Μάλιστα, η ιατροδικαστής έχει έτοιμη έκθεση 20 σελίδων, βάσει της οποίας δεν υπάρχει ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου των δύο μικρών κοριτσιών.

Η τεχνική σύμβουλος αναφέρει ότι «η κενοτοπιώδης εκφύλιση που δόθηκε ως αιτία θανάτου στη Μαλένα, μπορεί να αποδοθεί σε διάφορες αιτίες, π.χ. μεταβολικές διαταραχές, τη λευχαιμία ή το φάρμακο που είχε πάρει το κοριτσάκι, ένα 24ωρο πριν από την χημειοθεραπεία».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι «η κενοτοπιώδης εκφύλιση θέλει αρκετό χρονικό διάστημα για να δημιουργηθεί και γι’ αυτό καταργείται ο ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου».

Αναφέρει ακόμα ότι το ιστορικό του παιδιού δεν αναγράφεται πουθενά από τους κρατικούς ιατροδικαστές Καρακούκη-Καλόγρηα.

Δημακοπούλου: «Από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών πέθανε η Ίριδα»

Για την Ίριδα, εκτιμά ότι το πόρισμα που έχουν βγάλει οι συνάδελφοί της δεν μπορεί να σταθεί και υποστηρίζει ότι το μωρό πέθανε από «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών».

Αναφέρει, ακόμη, ότι «δεν υπάρχουν εμφανείς κακώσεις» στο πρόσωπο του παιδιού, ενώ σύμφωνα με το pelop.gr, αναρωτιέται: «Πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα 75-80 κιλά όπως η Πισπιρίγκου να έχει ασκήσει πίεση πάνω από την κούνια επί 5 λεπτά, είτε με πανάκι είτε με το χέρι, και να μην έχει κακώσεις το βρέφος;».

Με βάση την εκτίμησή της, το χέρι της κατηγορουμένης είχε διαστάσεις 5Χ4 cm περίπου. Θεωρεί ότι αν προσπαθούσε να πνίξει το παιδί με το χέρι της, ακόμη κι αν το είχε κάνει με το πανάκι, θα είχε αιμάτωμα στις παρειές.

Η ίδια παρουσιάζει μια ανάλυση, σύμφωνα με την οποία το πανάκι δεν μπορούσε να χωρέσει στο στόμα της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 9 Ιανουαρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καθίσει στο εδώλιο για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.