ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρέθυμνο: Νεκρός 39χρονος εργάτης – Έπεσε από μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε άμεσα ωστόσο δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Ρέθυμνο: Νεκρός 39χρονος εργάτης – Έπεσε από μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 39χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι, όπου βρισκόταν εκτελώντας εργασίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 39χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι, τοποθετώντας ένα καλώδιο, πάτησε πιθανόν πάνω στα κάγκελα, τα οποία υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τουλάχιστον τριών μέτρων.

Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε βαρύτατα και αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.

Στο νοσοκομείο εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.