ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ριφιφί στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη Αλβανός για κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα κινητών – 43.000€ η λεία!

Ο Αλβανός έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πλαστογραφία, ναρκωτικά, ληστεία & απόδραση

Ριφιφί στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη Αλβανός για κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα κινητών – 43.000€ η λεία!

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 48χρονο Αλβανό, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου διέπραξε κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων επί της οδού Αγίου Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι.

Ο 48χρονος, μαζί με ακόμα δυο συνεργούς του, προσέγγισαν το κατάστημα και αφού τρύπησαν τον τοίχο, μπήκαν στο εσωτερικό αρπάζοντας κινητά τηλέφωνα.

Η δράση τους έγινε άμεσα αντιληπτή και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ενημερώθηκαν, εντοπίζοντας τον 48χρονο σε ακάλυπτο χώρο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Αλβανός έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πλαστογραφία, ναρκωτικά, ληστεία και απόδραση, ενώ χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα.

Κατά την διάρκεια των ερευνών,  εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων μια πλαστική σακούλα,  μια μαύρη τσάντα,  μια μαύρη κούτα , ένας ηλεκτρικός τροχός και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία χρησιμοποίησαν για την δράση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως οι δράστες άρπαξαν 63 κινητά τηλέφωνα αξίας άνω των 43.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.