Ρόδος: Άγριος καυγάς μεταξύ αλλοδαπών & Ελλήνων σε μπαρ στο Φαληράκι – Εκτοξεύτηκαν τραπέζια & ποτήρια

Οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα και αφέθηκαν ελεύθεροι

Ρόδος: Άγριος καυγάς μεταξύ αλλοδαπών & Ελλήνων σε μπαρ στο Φαληράκι – Εκτοξεύτηκαν τραπέζια & ποτήρια

Ένταση επικράτησε στις 2.40 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων σε ένα μπαρ. Μάλιστα, άρχισαν να εκτοξεύονται τραπέζια και ποτήρια με τους συνακόλουθους τραυματισμούς και εκτεταμένες ζημιές.

Στο μπαρ έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 56χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης σε βάρος τριών Αιγυπτίων ηλικίας 22, 22 και 34 χρόνων και ενός 42χρονου Έλληνα οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ακόμη ένας Έλληνας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώτος Αιγύπτιος τραυμάτισε τον 56χρονο με ποτήρι στο πρόσωπο, ο δεύτερος χτύπησε υπάλληλο του καταστήματος στο κεφάλι με ένα… μαδέρι και ο τρίτος αποπειράθηκε να τραυματίσει τον 56χρονο πετώντας ποτήρια εναντίον του!

Παράλληλα, ο 42χρονος Έλληνας φέρεται να προκάλεσε φθορές στο κατάστημα αναποδογυρίζοντας τραπέζια.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοφορία, όπως προέκυψε από τα βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του μπαρ και παρακείμενων καταστημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού παραγγέλθηκε η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.