ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: «Έφυγε» από τη ζωή ο 38χρονος δικηγόρος που αυτοπυροβολήθηκε

Πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του

Ρόδος: «Έφυγε» από τη ζωή ο 38χρονος δικηγόρος που αυτοπυροβολήθηκε

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης ένας δικηγόρος 38 ετών στη Ρόδο, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 38χρονος πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του. Την ώρα του πυροβολισμού βρισκόταν στο σπίτι του στη Ρόδο η μητέρα του.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 38χρονος, που ήταν διακεκριμένο μέλος και εξαιρετικά αγαπητός δικηγόρος στην κοινωνία της Ρόδου, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού, όπου έμενε ο 38χρονος δικηγόρος. Η μητέρα του ήταν εκείνη που άκουσε πρώτη τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιό του.

Άμεσα έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τον 38χρονο στο νοσοκομείο. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν πραγματική μάχη, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό που δεν τους άφησε πολλά περιθώρια.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας που να δικαιολογεί την πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Ροδιακή δεν αποκλείεται να πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο 38χρονος μπορεί να είχε οπλισμένο το περίστροφο σκοποβολής, που κατείχε νόμιμα, και αυτό να εκπυρσοκρότησε από λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.