ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσία: «Ενσωματώθηκε στην Εθνική Φρουρά η Wagner – Νέος αρχηγός, ο γιος του Πριγκόζιν»

Κανονικά η στρατολόγηση

Ρωσία: «Ενσωματώθηκε στην Εθνική Φρουρά η Wagner – Νέος αρχηγός, ο γιος του Πριγκόζιν»

Η μισθοφορική οργάνωση Wagner «επιστρέφει» στην στρατιωτική δομή της Ρωσίας, μετά τον θάνατο του επικεφαλής της, Γεβγκένι Πριγκόζιν, τον περασμένο Αύγουστο.

Με νέα δομή και νέο αρχηγό, η οργάνωση φαίνεται να αρχίζει και πάλι να αναλαμβάνει στρατιωτικά καθήκοντα, προς το παρόν μόνο στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Όπως είχε προβλεφθεί από νόμο που είχε υπογράψει ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, η Wagner ενσωματώθηκε πλήρως στις ρωσικές δυνάμεις και συγκεκριμένα στην Εθνική Φρουρά (Rosgvardia).

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έχει αρχίσει και πάλι η στρατολόγηση μαχητών στο εσωτερικό της Ρωσίας, ιδίως στις περιοχές Περμ και Νοβοσιμπίρσκ. Επίσης, αναφέρουν πως ένας εκπρόσωπος της Wagner στη πόλη Περμ δήλωσε ότι αυτή η νέα μονάδα της Ρωσικής Φρουράς διευθύνεται από τον Παβέλ Πριγκόζιν, τον γιο του Γεβγκένι Πριγκόζιν, και τον μοναδικό κληρονόμο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσλαμβάνουν όσους έχουν ήδη εμπειρία μάχης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη συμμετάσχει σε άλλες μισθοφορικές οργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.