ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία για αμερικανική χρηματοδότηση: «Θα τα πάρουν διεφθαρμένοι και θα στείλει χιλιάδες Ουκρανούς στην “κρεατομηχανή”»

Μετά την ψήφιση του νέου πακέτου 60 δισ.δολαρίων

Ρωσία για αμερικανική χρηματοδότηση: «Θα τα πάρουν διεφθαρμένοι και θα στείλει χιλιάδες Ουκρανούς στην “κρεατομηχανή”»

Το Κίεβο περιμένει πως με τη στρατιωτική βοήθεια που ενέκριναν οι ΗΠΑ, ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα ενισχύσει την άμυνά του εναντίον της Μόσχας, ενώ εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ προειδοποιεί πως τα χρήματα θα «ενθυλακωθούν» και «δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί θα πάνε στην κρεατομηχανή».

Χθες, Σάββατο, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε υπέρ της προώθησης ενός πολυαναμενόμενου πακέτου βοήθειας ύψους σχεδόν 61 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία στη Γερουσία, όπου αναμένεται να εγκριθεί και ακολούθως να υπογραφεί από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο αναπληρωτής αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, Ντμίτρι Πολιάνσκι, έγραψε σήμερα πως δεν υπάρχει «τίποτα να εορταστεί εδώ».

Ανέφερε πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί και «περισσότερα χρήματα θα ενθυλακωθούν, περισσότερα όπλα θα κλαπούν και δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί θα πάνε στην κρεατομηχανή». Πρόσθεσε πως η ήττα της Ουκρανίας είναι «αναπόφευκτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα έγραψε στο X (πρώην Twitter) σχετικά με την απόφαση των ΗΠΑ πως ήταν: «Μια κακή μέρα για τον Πούτιν. Μια κακή μέρα για όποιον τόλμησε να πιστέψει πως η Αμερική θα μπορούσε να διστάζει όταν πρόκειται να προστατεύσει κάτι και εκείνους που υπερασπίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.