ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσικές δυνάμεις: «Το M-1 Abrams είναι ένας άδειος τενεκές με… κανόνι»

Μετά την καταστροφή τριών αρμάτων

Ρωσικές δυνάμεις: «Το M-1 Abrams είναι ένας άδειος τενεκές με… κανόνι»

Ο Yan Gagin, σύμβουλος του αρχηγού της Ρωσικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR), χαρακτήρισε το Abrams ως ουσιαστικά ένα… «άδειο τενεκεδένιο κουτί με ένα κανόνι», ισχυριζόμενος ότι οι ευαίσθητες τεχνολογίες είχαν αφαιρεθεί από τις ΗΠΑ πριν μεταφερθεί το τανκ στο Κίεβο.

Εκτός από τα άρματα μάχης, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ιυποστήριξε ότι εξάλειψε περισσότερους από 490 ουκρανούς στρατιώτες και τέσσερα οχήματα μάχης πεζικού, συμπεριλαμβανομένων τριών αμερικανικής κατασκευής Bradley, μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις φέρεται να κατέστρεψαν επίσης ένα M1150 Assault Breacher Vehicle (ABV), ένα εξειδικευμένο όχημα αμερικανικής κατασκευής σχεδιασμένο για εκκαθάριση ναρκών και εκρηκτικών.

Ο ακριβής αριθμός τέτοιων οχημάτων που παρέχονται στην Ουκρανία παραμένει ασαφής. Εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απεικόνιζαν το M1150 ABV να έχει τυλιχθεί στις φλόγες σε χωματόδρομο.

Ένα M1150 Assault Breacher Vehicle (ABV), το οποίο φαινομενικά συμμετείχε σε προσπάθειες ανάκτησης του άρματος μάχης Abrams, υπέστη ζημιά από τα ρωσικά πυρά και στη συνέχεια καταστράφηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα έστελναν 31 άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία τον Ιανουάριο του 2023, με την πλήρη αποστολή των υποσχόμενων αρμάτων να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.