ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουκρανική φάλαγγα τεθωρακισμένων προσπαθεί να προωθηθεί αλλά εντοπίζεται και διαλύεται από το ρωσικό πυροβολικό (βίντεο)

Καθοριστική η χρήση drone

Ουκρανική φάλαγγα τεθωρακισμένων προσπαθεί να προωθηθεί αλλά εντοπίζεται και διαλύεται από το ρωσικό πυροβολικό (βίντεο)

Το ρωσικό πυροβολικό γι ακόμα μία φορά θα λέγαμε “έσωσε την τιμή” του ρωσικού στρατού μετά την πτώση της Λιμάν καθώς ήταν αυτό που διέλυσε με πυρά ακριβείας (σε συνεργασία με drone που εντόπιζε και διόρθωνε τις βολές) ολόκληρη φάλαγγα ουκρανικών τεθωρακισμένων που επιχείρησε με την βοήθεια της κάλυψης δεντροστοιχίας να προωθηθεί.

Τα αποτελέσματα ήταν τρομακτικά καθώς διαλύθηκε ουσιαστικά ολόκληρη η φάλαγγα.

https://twitter.com/chilim67/status/1576302820612984837

Τα ίδια αποτελέσματα είχε και η δράση των Ρώσων πυροβολητών εναντίον ουκρανικής αποθήκης πυρομαχικών που εντοπίστηκε και εν συνεχεία εξαϋλώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/chilim67/status/1576287394201886720

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.