ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτώση Su-27: Τελικά τα ρωσικά μαχητικά… μόνο οι Ρώσοι μπορούν να τα καταρρίψουν; (βίντεο, upd)

Οι πληροφορίες μιλούν πλέον για φίλια κατάρριψη

Πτώση Su-27: Τελικά τα ρωσικά μαχητικά… μόνο οι Ρώσοι μπορούν να τα καταρρίψουν; (βίντεο, upd)

Ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-27 και όχι όπως αρχικά είχε εμφανιστεί ως Su-35, συνετρίβη στη θάλασσα στα ανοιχτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής και όπως φαίνεται τα αίτια της πτώσης ήταν η φίλια βολή από πύραυλο S-400.

Η φίλια κατάρριψη από κάποιο α/α σύστημα έκανε αρκετούς στο “X” αστειεύονται (καθώς δεν ήταν θανατηφόρο ατύχημα) ότι “τελικά μόνο ρωσικά αντιαεροπορικά μπορούν να καταρρίψουν ένα ρωσικό μαχητικό τύπου Su-35”!

Ο πιλότος εγκατέλειψε εγκαίρως το αεροσκάφος πριν τη συντριβή, χρησιμοποιώντας το σύστημα εκτίναξης. Τον παρέλαβαν διασώστες και είναι ασφαλής.

Δεν υπάρχουν ζημιές σε κατοικημένες περιοχές, δήλωσε ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ρωσικά κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35 συνετρίβη κοντά στη Σεβαστούπολη. Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε τη συντριβή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.