ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Έως και 60 μέλη της “Γεωργιανής Λεγεώνας” εξοντώθηκαν στο Ντονμπάς από βαλλιστικό βλήμα Iskander-Μ

Μισθοφορικός όλεθρος

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Έως και 60 μέλη της “Γεωργιανής Λεγεώνας” εξοντώθηκαν στο Ντονμπάς από βαλλιστικό βλήμα Iskander-Μ

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε πώς έως και 60 μέλη της λεγόμενης «Γεωργιανής Λεγεώνας» εξοντώθηκαν στο Ντονμπάς.

Ειδικότερα, δεκάδες ξένοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν σε επίθεση στην πόλη Konstantinovka που ελέγχεται από την Ουκρανία στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ της Ρωσίας.

Έως και 60 μέλη της λεγόμενης «Γεωργιανής Λεγεώνας» σκοτώθηκαν και 15 στρατιωτικά οχήματα καταστράφηκαν στην επίθεση, ενώ άλλοι 20 μισθοφόροι τραυματίστηκαν σοβαρά, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Το χτύπημα, που διεξήχθη χρησιμοποιώντας το σύστημα βαλλιστικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς Iskander, είχε στόχο μια βιβλιοθήκη στην Konstantinovka, την οποία ξένοι μαχητές χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση και την αποθήκευση πυρομαχικών, πρόσθεσε.

«Οι εξολοθρευμένοι μαχητές της Λεγεώνας της Γεωργίας συμμετείχαν στα βάναυσα βασανιστήρια και δολοφονίες Ρώσων στρατιωτικών κοντά στο Κίεβο τον περασμένο Μάρτιο», είπε ο Konashenkov.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.