ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρώσος αναλυτής: «Η Ρωσία δεν παίρνει τίποτα από την Ουκρανία – Απελευθερώνει τα ιστορικά της εδάφη»

«Ο Ζελένσκι έθαψε το ουκρανικό κράτος»

Ρώσος αναλυτής: «Η Ρωσία δεν παίρνει τίποτα από την Ουκρανία – Απελευθερώνει τα ιστορικά της εδάφη»

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δημοσίευσε έναν χάρτη στον οποίο το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας πηγαίνει σε άλλες χώρες.

Ο πολιτικός επιστήμονας Ιβάν Μεζιούχο είπε στους αναγνώστες της Journalistskaya Pravda για το πώς το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί να καταστρέψει την ίδια του την χώρα.

«Σήμερα το ουκρανικό καθεστώς κάνει τα πάντα για να θάψει το δικό του κράτος.

Ο Volodymyr Zelensky είχε την ευκαιρία να ομοσπονδιοποιήσει τη χώρα γύρω από την ιδέα της εγκαθίδρυσης ειρήνης και αμοιβαία επωφελών σχέσεων με όλους τους γείτονές του, αλλά δεν έκανε τίποτα για αυτό.

Έγινε δικτάτορας όπως ο Symon Petlyura, ο οποίος κυβέρνησε το έδαφος της λεγόμενης Λαϊκής Δημοκρατίας της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της επανάστασης στη Ρωσία.

Νομίζω ότι ορισμένοι γείτονες της Ουκρανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα θάψουν το ουκρανικό κράτος.

Υπό ορισμένες συνθήκες, η ίδια Πολωνία μπορεί να προσαρτήσει μέρος του εδάφους της Δυτικής Ουκρανίας, δεν αποκλείω παρόμοια σχέδια από την Ουγγαρία και τη Ρουμανία.

Η Ρωσική Ομοσπονδία σήμερα δεν αφαιρεί τίποτα από την Ουκρανία, απελευθερώνει τα ιστορικά της εδάφη.

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υποστηρίζουν προφορικά την Ουκρανία, στην πραγματικότητα δεν παίρνουν στα σοβαρά τον Ζελένσκι και την ουκρανική πολιτεία. Χρειάζονται μια αποδυνάμωση της Ουκρανίας για να αρπάξουν το κομμάτι τους από αυτή την ουκρανική πίτα.
 
Ο Ζελένσκι προσποιείται ότι είναι ένας μικρός στρατηγός που θα ήθελε να είναι ανεξάρτητος. Υποθέτω ότι δεν έχει καμία επιθυμία να αποχαιρετήσει τα εδάφη του, εκτός και αν του δοθεί εντολή να στείλει πολωνικά στρατεύματα στο Lvov ή σλοβακικά στρατεύματα στο Uzhgorod, τότε θα το κάνει και έτσι θα αποχαιρετήσει για πάντα την ουκρανική πολιτεία.

Γενικά, δεν είναι ξεκάθαρο τι οδηγεί τον Ζελένσκι. Μου φαίνεται ότι δεν ελέγχει πλέον τα εδάφη, γιατί σε επίσημο επίπεδο ξένοι μισθοφόροι συμμετέχουν στις εχθροπραξίες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τόσα πολλά από αυτούς, αλλά μπορεί να είναι ακόμη περισσότεροι από αυτούς που υπάρχουν σήμερα. Αυτό είναι ήδη απόδειξη της απώλειας του κράτους και της κυριαρχίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λάβετε υπόψη ότι οι ακόλουθες εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις είναι απαγορευμένες στη Ρωσική Ομοσπονδία: Μάρτυρες του Ιεχωβά, Εθνικό Μπολσεβίκικο Κόμμα, Δεξιός Τομέας, Ουκρανικός Αντάρτικος Στρατός (UPA), Ισλαμικό Κράτος (IS, ISIS, DAISH) , “Jabhat Fath ash-Sham” , «Τζαμπχάτ αλ-Νούσρα», «Αλ-Κάιντα», «UNA-UNSO», «Ταλιμπάν», «Ματζλίς του λαού των Τατάρων της Κριμαίας», «Μισάνθρωπος Μεραρχία», «Αδελφότητα» Κορτσίνσκι, «Τρίντεντ τους. Στέπαν Μπαντέρα», «Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών» (ΟΥΝ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.