ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Λαβρόφ: «Δεν είναι σημαντική για τη Ρωσία η αναγνώριση των δημοψηφισμάτων από τις δυτικές χώρες»

«Θα ήταν πιο σωστό για όλες τις χώρες του κόσμου να συνειδητοποιήσουν τη νέα πραγματικότητα που ήταν αναπόφευκτη»

Σ.Λαβρόφ: «Δεν είναι σημαντική για τη Ρωσία η αναγνώριση των δημοψηφισμάτων από τις δυτικές χώρες»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν είναι «απολύτως σημαντικό» για τη Ρωσία το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες δεν αναγνωρίζουν την είσοδο των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία, αλλά θα ήταν πιο σωστό αν συνειδητοποιούσαν τη νέα πραγματικότητα.

«Δεν είναι θεμελιώδες για τη Ρωσία (να αναγνωρίσει η Δύση το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων). Φυσικά, θα ήταν πιο σωστό για όλες τις χώρες του κόσμου να συνειδητοποιήσουν τη νέα πραγματικότητα που ήταν αναπόφευκτη.

Ένας τεράστιος αριθμός νομικών επιχειρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ, ο οποίος κατοχυρώνει την αρχή της ισότητας και της αυτοδιάθεσης των λαών, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης της Γενικής Συνέλευσης, η οποία εξηγεί σαφώς ότι όλοι πρέπει να σέβονται την εδαφική ακεραιότητα εκείνων των κρατών που έχουν κυβερνήσεις, οι οποίες αναγνωρίζουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και εκπροσωπούν το σύνολο του λαού που ζει στο έδαφος μιας συγκεκριμένης χώρας», δήλωσε ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους την Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το καθεστώς του Ζελένσκι, και ακόμη περισσότερο το καθεστώς του Ποροσένκο, δεν πληρούσε αυτά τα κριτήρια», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.